Треньорът на Спартак Варна Васил Петров  говори след срещата от 1/16-финалите

...
Треньорът на Спартак Варна Васил Петров  говори след срещата от 1/16-финалите
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак Варна: Победихме силен отбор

Треньорът на Спартак Варна Васил Петров  приказва след срещата от 1/16-финалите от шампионата за Sesame Купа на България по футбол сред варненския отбор и Крумовград, приключила 1:0 за " соколите ".

„ Труден мач, доста битка, доста бягане. Най-хубавото е, че момчетата съблюдаваха тактическата дисциплинираност до последно. В тактически проект във фаза отбрана нещата стояха доста добре и мисля, че заслужавахме да победим. Не знам до какъв брой ни върви за Купата, ние имахме един мач против Лудогорец под мое управление, в който също играхме доста добре, победиха ни с дузпа. Не сме стигали до по-късен стадий, само че съм удовлетворен – победихме мощен тим, отбор от Първа лига, който се показва доста добре и това нещо може единствено да ни радва.

Всеки един треньор има упоритости за положително показване. Аз искам на Станислав Генчев триумф в новото начинание. Той е добър треньор и знам, че нещата ще му се получат. Не съм мислил за идващ противник, съсредоточвам се върху играта на момчетата, върху това всеки ден те да израстват, да се усъвършенства играта във всички етапи и това е моята цел – тимът да има добра визия.

Имаме много проблеми с контузени. Ромееш Ивей три дни не тренираше, Румен Руменов не е подготвен, въпреки че в този момент всичко мина на ред. Надявам се да се оправят момчетата, тъй като по този начин или другояче групата ни не е запълнена. Доволен съм от отношението на момчетата, мисля, че построяваме прекрасен колектив. Нещата вървят в позитивна линия и аз им благодаря, изключително за през днешния ден. Мисля, че те дадоха доста през днешния ден и това ме радва доста. Мисля, че футболистите би трябвало да имат самочувствие, тъй като някои от тях са взети за играчи за А група, за бързо завръщане и за създаване на гръбнак на тима. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР